Η φωνή της Ορθόδοξης πίστης

Αγαπητοί εν Χριστώ Αδελφοί

Δια του παρόντος γράμματος θέλω κατά πρώτον να σας ευχαριστήσω δια τις πολλαπλές ευεργεσίες που επιδείξατε κατά καιρούς προς την Ιερά Επισκοπή μας, της οποίας ταπεινά προΐσταμαι εδώ και επτά χρόνια.

Το έργο της Επισκοπής εκτείνεται σε μια μεγάλη περιοχή της επαρχίας Κατάνγκα με 16.000.000 πληθυσμό και προσπαθούμε τα μέγιστα για να ακούγεται ο λόγος του Θεού, γι αυτό και εδώ και 10 χρόνια δημιουργήσαμε ραδιοφωνικό σταθμό με πολλή ακροαματικότητα, αλλά μεγάλο εμπόδιο στη διάδοση του λόγου του Θεού μας είναι η διακοπή ρεύματος και η κεραία που χρησιμοποιούμε εκ του τηλεφωνείου Κολουέζι.

Τελικά καταλήξαμε ότι πρέπει να δημιουργήσουμε μια κεραία κοντά στο ραδιοφωνικό μας σταθμό, η οποία να τροφοδοτείται με ηλεκτρογεννήτρια, όταν δεν έχουμε το κρατικό ρεύμα. Το κόστος της θα ανέλθει περίπου εις 9.000 ευρώ.

Παρακαλώ όλους εσάς να μας βοηθήσετε εις το παραπάνω αίτημα μας, για να λειτουργεί αδιάκοπα ο Σταθμός μας προς δόξαν Θεού.

Σας εύχομαι Καλή Σαρακοστή και ευλογία άφθονη εις όλους σας.

† Ο Κατάγκας Μελέτιος

Δείτε περισσότερα

Χαιρετισμοί από την Καλκούτα

Γράφει η Νίκη Παπαγεωργίου, Καθηγήτρια Τμ. Θεολογίας Α.Π.Θ. Με την ευλογία του Μητροπολίτη Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνου είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ πρόσφατα

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων