Ο Ιερός Ναός του Αγίου Λαυρεντίου

Αγαπητοί φίλοι της Ιεραποστολής,

Σας φέρνουμε ζεστές ευχές και ασπασμούς από την Επισκοπή Γκούλου και Βόρειας Ουγκάντας. Η πολύτιμη δωρεά σας προς τα έργα ιεραποστολής της Επισκοπής μας έφτασε στον λογαριασμό μας. Η δωρεά σας είναι πολύ σημαντική για τη συνέχιση των ιεραποστολικών έργων που είναι πολύ απαιτητικά και διαρκώς αυξάνονται.

Με μεγάλη χαρά θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την πρόοδο του έργου της αποπεράτωσης του καθεδρικού ναού του Αγίου Λαυρεντίου, το οποίο εκτελείται χρηματοδοτούμενο από την Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής. Το έργο έχει προχωρήσει σημαντικά. Χτίσαμε όλους τους τοίχους, τις κολώνες και τις βεράντες.

Είναι απερίγραπτη η χαρά μας να βλέπουμε το έργο των ονείρων μας να γίνεται πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για όλα αυτά που κάνετε για την Επισκοπή μας και όλη την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στον κόσμο.

Για τη συνέχιση του έργου, το επόμενο βήμα είναι το γκρέμισμα των τοίχων του παλαιού ναού, που περιβάλλεται από τον καινούργιο και η κατασκευή των τελικών δοκών και της στέγης, ώστε σύντομα να λειτουργήσουμε και να δοξάζουμε τον Θεό μας σε έναν αξιοπρεπή ναό.

Ευχόμαστε στον παντοδύναμο κύριο να ευλογήσει και να ανοίξει την οδό της σωτηρίας σε όλους.

Επιζητούμε τις προσευχές σας.

Ο Γκούλου και Βόρειας Ουγκάντας Νεκτάριος

Δείτε περισσότερα

Χαιρετισμοί από την Καλκούτα

Γράφει η Νίκη Παπαγεωργίου, Καθηγήτρια Τμ. Θεολογίας Α.Π.Θ. Με την ευλογία του Μητροπολίτη Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνου είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ πρόσφατα

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων