Το σχολείο μας στο Karmem

Αγαπητοί φίλοι της Ιεραποστολής,

Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε!

Σας γράφω για να ζητήσω, εάν είναι φυσικά εφικτό, μια έκτακτη μικρή ενίσχυση προκειμένου να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα που προέκυψε από τις καταρρακτώδεις και συνεχείς βροχές στην Πολιτεία Benue της Νιγηρίας.

Από τις βροχές υπέστη διάβρωση το έδαφος γύρω από το Δημοτικό Σχολείο στο Karmem της Πολιτείας αυτής. Τα νερά παρέσυραν τμήματα της σκάλας, ενώ στην πίσω πλευρά του σχολείου αποκαλύφθηκαν τα θεμέλια. Προσπάθησαν και γέμισαν το κενό με πέτρες, οι οποίες όμως παρασύρονται ξανά.

Χρειάζεται άμεσα να ανοίξουμε κανάλια περιμετρικά του κτηρίου για την διοχέτευση των υδάτων και να αποκαταστήσουμε τα τμήματα της σκάλας που παρασύρθηκαν.

Υπενθυμίζουμε ότι το Δημοτικό Σχολείο του Karmem, Benue, είναι ένα σχολείο που οικοδομήθηκε με δωρεά της Αδελφότητας Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής και στέγασε τις εκπαιδευτικές ανάγκες των φερέλπιδων παιδιών της επαρχίας αυτής, που μέχρι πρότινος συνωστίζονταν για διδασκαλία σε χορτοκαλύβες.

Το έργο θα στοιχίσει περίπου 1.500 ευρώ. Παρακαλούμε τους αγαπητούς δωρητές να ενισχύσετε και αυτή την προσπάθεια.

† Ο Νιγηρίας Αλέξανδρος

Δείτε περισσότερα

Αρχιερατικό Συλλείτουργο

Στα πλαίσια εορτασμού των 60 χρόνων από την ίδρυση της Αδελφότητάς μας το 1963, θα τελεστεί αρχιερατικό συλλείτουργο την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων