Ας μη λησμονούμε

Αγαπητοί μας αδελφοί,

Σας χαιρετώ εις το όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Παίρνω το θάρρος να απευθυνθώ προς την Αδελφότητα Ορθόδοξου Εξωτερικής Ιεραποστολής, ευχόμενος με τη χάρη του αγίου Τριαδικού Θεού να είστε από υγεία καλά.

Όπως ασφαλώς γνωρίζετε, τα οικονομικά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουμε είναι πολλά. Κοπιάζουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις τρέχουσες ανάγκες μας…

Αδυνατούμε να πληρώσουμε τα έξοδα μισθοδοσίας των δασκάλων στα Ορθόδοξα σχολεία μας. Εδώ δεν υπάρχει δημόσια παιδεία και οι πένητες αδελφοί μας αδυνατούν να πληρώσουν τα δίδακτρα. Επίσης είναι απολύτως αναγκαία η κάλυψη της νοσηλευτικής περίθαλψης. Έρχονται πολλοί φτωχοί ιθαγενείς αδελφοί της περιοχής μας δακρυσμένοι και μας παρακαλούν να πληρώσουμε τα έξοδα για να μπορέσουν να πάνε στο νοσοκομείο. Επίσης, ας μη λησμονούμε και την κλινική σας στην καρδιά της κονγκολέζικης ζούγκλας, στην περιοχή Σαμάνα, που αποτελεί μια φωλιά στοργής για τους αποκλεισμένους αδελφούς μας, αλλά έχει και αυτή τα έξοδά της. Άμεσα χρειαζόμαστε για την κάλυψη των ανωτέρω προβλημάτων το χρηματικό ποσό 10.000 ευρώ.

Ευχαριστώ θερμώς για την αμέριστη αγάπη όλων σας και ταπεινά εύχομαι ο πανάγαθος Θεός να σας χαρίζει πλούσια τα αγαθά Του.

†Ο Κινσάσας Νικηφόρος

Δείτε περισσότερα

Εξωτερική Ιεραποστολη #250

Με τη χάρη του Θεού, το τριμηνιαίο περιοδικό μας “Εξωτερική Ιεραποστολή” συμπληρώνει 250 τεύχη απρόσκοπτης και συνεχούς κυκλοφορίας. Στο νέο τεύχος Σεπτεμβρίου

Εξωτερική Ιεραποστολή #249

Κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό τεύχος της Εξωτερικής Ιεραποστολής με νέα και ανταποκρίσεις από 14 ιεραποστολικά κλιμάκια από την Αφρική, την Ασία, την Ωκεανία.