Επέτειος ευγνωμοσύνης

Αγαπητοί φίλοι της Ιεραποστολής,

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την ίδρυση της Μητροπόλεως (επισκοπής τότε) Νιγηρίας.

Εδώ και πολλά χρόνια, η Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε βήμα της διακονίας μας με διάφορους τρόπους, με προθυμία, κατανόηση των προβλημάτων, των αγώνων και των αγωνιών μας.

Με τη χάρη του Θεού, όλα αυτά τα χρόνια χτίσαμε μια αδελφική σχέση, θεμελιωμένη σε αμοιβαίο σεβασμό και εμπιστοσύνη. Παρά τις αντικειμενικά αντίξοες συνθήκες και το εύρος των δραστηριοτήτων της Αδελφότητος, η Μητρόπολή μας έγινε και γίνεται αποδέκτης της αγάπης και της καλής θελήσεώς σας.

Εξ ονόματος όλων μας, κληρικών και λαϊκών, απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ και εκφράζω σ’ εσάς, τους συνεργάτες και τα μέλη σας καθώς και στους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας για την καταλυτική παρουσία σας στη ζωή της τοπικής μας Εκκλησίας.

Ολόθερμα προσευχόμαστε ο Κύριος να συνεχίζει να στηρίζει τη ζωή και τις πολύπλευρες και πολυσήμαντες δραστηριότητές σας, χαρίζοντάς σας υγεία και μακροημέρευση. Ζητούμε τις προσευχές όλων σας.

Με ευγνώμονα καρδιά και αγάπη Χριστού
† Ο Νιγηρίας Αλέξανδρος

Δείτε περισσότερα

Εξωτερική Ιεραποστολη #250

Με τη χάρη του Θεού, το τριμηνιαίο περιοδικό μας “Εξωτερική Ιεραποστολή” συμπληρώνει 250 τεύχη απρόσκοπτης και συνεχούς κυκλοφορίας. Στο νέο τεύχος Σεπτεμβρίου

Εξωτερική Ιεραποστολή #249

Κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό τεύχος της Εξωτερικής Ιεραποστολής με νέα και ανταποκρίσεις από 14 ιεραποστολικά κλιμάκια από την Αφρική, την Ασία, την Ωκεανία.