Αγαπητοί φίλοι της Ιεραποστολής,

Σας χαιρετώ στο όνομα του αναστάντος Χριστού μας. Είμαι πάντοτε συγκινημένος, όταν επικοινωνώ γραπτώς με την Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής, μέσω της οποίας γαλουχήθηκε η ιεραποστολική μου συνείδηση.

Παίρνω το θάρρος επικαλούμενος τα φιλόστοργα αισθήματα του Διοικητικού σας Συμβουλίου και των δωρητών σας, να παρακαλέσω για την αποστολή 3.000-4.000 ευρώ για τις άμεσες ιατρικές δαπάνες της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας. Όπως γνωρίζετε, οι πολύπαθοι αδελφοί μας εδώ στο Κονγκό στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Όλα είναι επί πληρωμή δυστυχώς!

Ανησυχω αν υπάρχουν φάρμακα στη μικρή κλινική που έχτισε η Αδελφότητά σας στην περιοχή Shamana στα βόρεια της ζούγκλας του Κονγκό. Από εκεί δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας. Τα νέα φτάνουν, όταν κάποιος μετά από μήνες έρχεται από τη δύσβατη αυτή τροπική περιοχή. Επιπλέον, έχω να αντιμετωπίσω τα έκτακτα ιατρικά προβλήματα των αδελφών μας εδώ στην πρωτεύουσα Κινσάσα. Δεν υπάρχουν χρήματα για αυτές τις ανάγκες, που προκύπτουν αιφνίδια και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, καθώς κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Σας είμαι ευγνώμων για την αμέριστη αγάπη και οικονομική σας βοήθεια. Ο Θεός να σας ευλογεί πάντοτε.

Με την αγάπη του αναστάντος Χριστού μας,
†Ο Κινσάσας Νικηφόρος