Το καύσιμο της αγάπης

Αγαπητοί φίλοι της Ιεραποστολής,

Ευχόμαστε με τη χάρη του Θεού να είστε όλοι καλά.

Μετά πλείστης χαράς καθυποβάλλω την παρούσα με θερμές ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη που δείχνετε προς την Ιεραποστολή μας στην Αϊτή.

Όπως έχετε μάθει από τις ειδήσεις, η χώρα μας βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τώρα, επειδή τα βενζινάδικα είναι κλειστά και πολλά καταστήματα έκλεισαν. Δεν έχουμε ρεύμα και ίντερνετ. Ακόμη και το χαρτί βρίσκεται σε έλλειψη. Όσα καταστήματα εξακολουθούν να λειτουργούν, δεν μπορούν να δώσουν παραγγελίες και προσπαθούν να ξεπουλήσουν ό,τι έχουν στις αποθήκες τους και να κλείσουν. Αν δεν ανοίξουν γρήγορα τα βενζινάδικα, θα υποφέρουμε πολύ.

Μέσα σε όλη αυτή τη μιζέρια, έπρεπε να βρω έναν τρόπο να πάρω λίγα τρόφιμα για να προσφέρουμε στους ανθρώπους που πεινούν και ζητάνε βοήθεια. Και πάνω στην ώρα έφτασε το έμβασμα από την ευλογημένη Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής!
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Στη μνήμη μου φέρνω πάντα τη βοήθειά σας όλα αυτά τα χρόνια, από την ημέρα που σπούδαζα στη Θεσσαλονίκη και χειροτονήθηκα στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Πανοράματος.

Με πολλή αγάπη και ευγνώμονα αισθήματα
π. Παύλος Petit-Homme

Δείτε περισσότερα

Χαιρετισμοί από την Καλκούτα

Γράφει η Νίκη Παπαγεωργίου, Καθηγήτρια Τμ. Θεολογίας Α.Π.Θ. Με την ευλογία του Μητροπολίτη Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνου είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ πρόσφατα

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων