Εργάζεσθε την γην

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,

Χριστός ανέστη!

Διά του παρόντος, εκφράζω θερμές ευχαριστίες στην Αδελφότητά σας για την ευγενή ανταπόκριση στο αίτημά μας για την αγορά ενός γεωργικού καταστροφέα αξίας 3.500 €, απαραιτήτου για την καλλιέργεια των γεωργικών εκτάσεων της Ιεράς Μονής μας των Αγίων Αποστόλων. Στις εκτάσεις αυτές καλλιεργούμε διάφορα κηπουρικά και δέντρα, τα οποία είναι εντελώς απαραίτητα για την διατροφή της δεκαμελούς αδελφότητάς μας και την φιλανθρωπία προς τους ενδεείς αφρικανούς αδελφούς μας.

Ήδη ο καταστροφέας αυτός είναι σε χρήση από τους πατέρες της Ιεράς Μονής μας, οι οποίοι είναι όλοι Αφρικανοί, και μας εξυπηρετεί πολύ. Κι εμείς σαν μικρή ανταπόδοση, σας μνημονεύουμε υπέρ υγείας και ευοδώσεως του θεαρέστου έργου, το οποίο επιτελείτε.

Ευχόμεθα εν κατανύξει να διέλθουμε το υπόλοιπο της Αγίας Τεσσαρακοστής και με το καλό να εορτάσουμε την λαμπροφόρα και ζωοποιό Ανάσταση του Κυρίου μας.

Σας διαβιβάζω και τις ευχαριστίες των πατέρων, διακόνων, μοναχών και δοκίμων μοναχών της Ιεράς Μονής μας, την αγάπη τους και τους αναστάσιμους χαιρετισμούς τους.

π. Βαρνάβας Γρηγοριάτης

Δείτε περισσότερα

Χαιρετισμοί από την Καλκούτα

Γράφει η Νίκη Παπαγεωργίου, Καθηγήτρια Τμ. Θεολογίας Α.Π.Θ. Με την ευλογία του Μητροπολίτη Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνου είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ πρόσφατα

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων