Στην Ελλάδα οι δύο Φιτζιανοί για τη χειροτονία τους

Βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα οι δύο Ορθόδοξοι Χριστιανοί από τα Φίτζι, ο Βαρνάβας και ο Γεώργιος, με τις συζύγους τους. Οι δύο αδελφοί μας έχουν έλθει στην Ελλάδα μαζί με το Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας κ. Αμφιλόχιο για να λάβουν το χάρισμα της ιερωσύνης.

Την Κυριακή 29 Μαΐου 2011 πρόκειται να λάβουν τον πρώτο βαθμό της ιερωσύνης, χειροτονούμενοι διάκονοι στην Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ Θάρρι στη Ρόδο.

Όπως έχουμε ανακοινώσει, την Κυριακή της Πεντηκοστής 12 και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 13 Ιουνίου θα έχουμε την πνευματική χαρά να παραστούμε και να μετάσχουμε στις χειροτονίες τους εις πρεσβύτερον, οι οποίες θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου Παλαμά και στον Ι. Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιπποδρομίου αντίστοιχα.

Για άλλη μια φορά η Θεσσαλονίκη θα προσφέρει τους Ναούς, όπου το Άγιο Πνεύμα κατερχόμενο θα ανεβάσει δύο Ορθοδόξους της νεόφυτης Ιεραποστολής των Φίτζι στο ύψιστο λειτούργημα της ιερωσύνης. Ευχόμαστε στον Κύριο Ιησού Χριστό να τους αξιώσει να διακονούν στο θυσιαστήριο των Ναών και των ψυχών και να κηρύττουν με παρρησία το λόγο του Σταυρού και της Αναστάσεως, της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Χειροτονία π. Βαρθολομαίου
Από την πρώτη χειροτονία Φιτζιανού ιερέα, η οποία έγινε το 2009 στη Θεσσαλονίκη

Δείτε περισσότερα

Εξωτερική Ιεραποστολη #250

Με τη χάρη του Θεού, το τριμηνιαίο περιοδικό μας “Εξωτερική Ιεραποστολή” συμπληρώνει 250 τεύχη απρόσκοπτης και συνεχούς κυκλοφορίας. Στο νέο τεύχος Σεπτεμβρίου

Εξωτερική Ιεραποστολή #249

Κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό τεύχος της Εξωτερικής Ιεραποστολής με νέα και ανταποκρίσεις από 14 ιεραποστολικά κλιμάκια από την Αφρική, την Ασία, την Ωκεανία.