Τα Αληθινά Σενάρια στη Μαδαγασκάρη (Best of) Μέρος 1ο
Δείτε επιλεγμένα στιγμιότυπα από το καταπληκτικό ρεπορτάζ του κ. Νικόλαου Ασλανίδη και της εκπομπής “Αληθινά Σενάρια” στη Μαδαγασκάρη.
Δείτε επιλεγμένα στιγμιότυπα από το καταπληκτικό ρεπορτάζ του κ. Νικόλαου Ασλανίδη και της εκπομπής “Αληθινά Σενάρια” στη Μαδαγασκάρη.
Ένα κοντέινερ ανθρωπιστικής βοήθειας έφτασε στη Νότια Μαδαγασκάρη, με εκκλησιαστικά είδη, ιατρικό εξοπλισμό και δεκατέσσερις τόνους τρόφιμα. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν πάνω από διακόσια καθίσματα για τον πρώτο ναό στον κόσμο αφιερωμένο στον Άγιο Χρυσόστομο Παπασαραντόπουλο!
Στη Νότια Μαδαγασκάρη, η παιδεία δεν είναι δεδομένη. Δεν είναι δωρεάν. Είναι ένας δρόμος δύσβατος, γεμάτος εμπόδια, που για τα περισσότερα παιδιά σταματά απότομα μετά το δημοτικό. Γι’ αυτό γεννήθηκε το όραμα για τη δημιουργία ενός οικοτροφείου: ένας ζωντανός χώρος ελπίδας για τα παιδιά των πιο απομακρυσμένων χωριών.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση της Αδελφότητας με ομιλητή τον Επίσκοπο Τολιάρας Πρόδρομο
Υπάρχουν ταξίδια που αλλάζουν τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο. Ο Φώτης Λεγάκης επέστρεψε από τη Μαδαγασκάρη με κάτι που δεν χωράει σε καμιά βαλίτσα: την συνειδητοποίηση ότι ένα πηγάδι, ένα τετράδιο, μια αγκαλιά μπορούν να σημαίνουν τα πάντα για εκείνους που δεν έχουν τίποτα.
Δείτε τη συγκινητική συνέντευξη του νέου Επισκόπου Κισούμου Φιλίππου για την ιεραποστολή στη δυτική Κένυα, τις μεγάλες ανάγκες, την εισπήδηση της ρωσικής εκκλησίας και την παράκλησή του προς τους Έλληνες
Μια επίσκεψη που έφερε ανάσα ελπίδας στην κατάξερη Τολιάρα. O Πατριάρχης Αλεξανδρείας εγκαινίασε το Ορφανοτροφείο «Τα Δίδυμα της Αγάπης», δύο σχολεία για 1.400 μαθητές, τέλεσε εκατό βαπτίσεις και έθεσε τον θεμέλιο λίθο του πρώτου Ναού του Αγίου Χρυσοστόμου Παπασαραντόπουλου!