Διαβάς εις Τανζανίαν βοήθησον ημίν

Αγαπητοί αδελφοί, σας χαιρετώ,

Ευχαριστώ εκ μέσης καρδίας από τη μακρινή και με γοργούς ρυθμούς αναπτυσσόμενη Ιεραποστολή της Ανατολικής Τανζανίας για τη συνεχή συμπαράστασή σας στο ιεραποστολικό έργο του Θεού.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής της πρώτης Ορθόδοξης Κλινικής στην πόλη Μορογκόρο της Ανατολικής Τανζανίας και σας αποστέλλω τις πρώτες φωτογραφίες από την πρόοδο των εργασιών. Θέλω να ελπίζω πως, με τη βοήθεια του Θεού, θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Τότε μια νέα «φωλιά» αγάπης και σωτηρίας των μικρών παιδιών θα έχει ανοίξει τις πύλες της, για να προσφέρει τη ζωή στα παιδιά της Τανζανίας. Έτσι, με τη βοήθεια του Θεού και τη δική σας συνεχή συμπαράσταση συνολικά 11 κλινικές θα λειτουργούν στην Τανζανία.

Στην περιοχή του Μορογκόρο έχουμε ιδρύσει ήδη τέσσερις νέες ενορίες με περίπου 2.000 κατηχούμενους, εκ των οποίων 450 ανήκουν στη φυλή των Μασάι. Εκεί είναι που θα χρειασθούμε να κτίσουμε και τέσσερις νέους Ιερούς Ναούς.

Παρακαλούμε τους ευσεβείς αναγνώστες και φίλους της Αδελφότητος και πληροφορούμε ότι το κόστος ανεγέρσεως του κάθε ναού, με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και σωστή διαχείριση των χρημάτων, ανέρχεται στο ποσό των 25.000 €.

Με ιεραποστολικούς χαιρετισμούς
† Ο Ειρηνουπόλεως Δημήτριος

Δείτε περισσότερα

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων