Χαρίστε το λόγο του Θεού στις ψυχές που τον διψάνε

Εδώ και 560 χρόνια, η Καινή Διαθήκη παραμένει το αδιαμφισβήτητο best seller παγκοσμίως. Δισεκατομμύρια αντίτυπα έχουν τυπωθεί και μόνο κατά το έτος 2014 εκατομμύρια οικογένειες απέκτησαν για πρώτη φορά την πρώτη τους Βίβλο.

Πάσα γραφή θεόπνευστος, και ωφέλιμος προς διδασκαλίαν, προς ελεγμόν, προς επανόρθωσιν, προς παιδείαν την εν δικαιοσύνη…

-Β΄ Προς Τιμόθεον, 3:16

Η Αγία Γραφή είναι ο αποθησαυρισμένος λόγος του Θεού, αιώνιο τεκμήριο της αποκεκαλυμμένης αλήθειας, μέσα από το οποίο γνωρίζουμε το Θεό και καλούμαστε να ζήσουμε μαζί Του.

Για το λόγο αυτό, οι έντυπες εκδόσεις της Αγίας Γραφής είναι αναντικατάστατο εφόδιο για το δύσκολο έργο των Ορθοδόξων ιεραποστόλων. Στις απέραντες σαβάνες και στέπες, χωριά και πόλεις αυτής της γης, τα πάντοτε ελάχιστα στελέχη της Ορθόδοξης Ιεραποστολής μοιράζουν αντίτυπα της Αγίας Γραφής σε εκατοντάδες φυλές του κόσμου, αφήνοντας έτσι τη χάρη του Θεού να ενεργήσει μυστικά στις ψυχές μέχρι την επόμενη επίσκεψή τους.

Αυτή τη στιγμή η Ιεραποστολή μας στην Τανζανία ετοιμάζεται να εκτυπώσει για δεύτερη φορά την Καινή Διαθήκη στα Σουαχίλι και να τη μοιράσει σε χιλιάδες νέες οικογένειες. Βοηθήστε κι εσείς την προσπάθειά μας. Χαρίστε το λόγο του Θεού στις ψυχές που τον διψάνε.

Μόνο με 2,50 ευρώ μπορείτε κι εσείς να κάνετε το πιο πολύτιμο δώρο σε μια οικογένεια της Τανζανίας.

20150502_132954

Δωρεά Καινής Διαθήκης

  • 0,00 €

Δείτε περισσότερα

Ευχαριστούμε για τα πηγάδια

Αγαπητοί Φίλοι της Ουγκάντας, Χριστός ανέστη! Έχουμε τη χαρά να σας πούμε ότι τα δύο πηγάδια, που μας προσφέρατε με πολλή αγάπη,

Βάπτισμα σε ορθόδοξες κολυμβήθρες

Ὅταν πηγαίναμε σέ Ναούς τῶν ἐνοριῶν, παρατήρησα, ὅτι δέν εἶχαν πουθενά κολυμβήθρες καί πουθενά βαπτιστήρια. Ὅταν βρεθήκαμε σέ βαπτίσεις μᾶς περίμενε μιά