Ενημέρωση από τον π. Ιωάννη Κιμπούκα

Μπόμπο, 11/8/09

Δια της παρούσης επιστολής επιθυμώ να σας ενημερώσω για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.

Θα ήθελα όμως πρώτα να σας ευχαριστήσω για την κ. Κατερίνα Αλεξάνδρου, η οποία ήρθε και έμεινε μαζί μας δώδεκα ημέρες. Επίσης σας ευχαριστούμε για τις αδελφές Κωνσταντίνα και Ουρανία Τζιμούλη από την Καστοριά. Και οι τρεις μας έδωσαν μεγάλο κουράγιο με την παρουσία τους εδώ. Νομίζουμε ότι έφυγαν με καλές εντυπώσεις.

Σχετικά με τα έργα που χρηματοδοτεί η Αδελφότητα, δηλαδή το κέντρο υγείας και την εκκλησία, οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά και σας ευχαριστούμε για των ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€) που μας στείλατε για να συνεχιστούν οι εργασίες. Μέχρι την Παρασκευή (14/8) θα έχουμε βάλει τη σκεπή του Κέντρου Υγείας και θα σας στείλουμε φωτογραφίες μετά.

Ελάβαμε επίσης τρεις χιλιάδες ευρώ (3.000€) μέσω της κ. Κατερίνας για τις βαπτίσεις που έγιναν στις 5 Αυγούστου. Σας στείλαμε για δεκαέξι παιδιά. Τα άλλα ονόματα θα τα δώσουμε στην επόμενη βάπτιση.

Έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα. Έχουμε έλλειψη φαγητού και η κατάσταση είναι πολύ ανησυχητική. Το καθημερινό μας φαγητό, δηλαδή το καλαμπόκι, ανέβηκε η τιμή πολύ και δυσκολευόμαστε να ταΐζουμε τα πολλά στόματα που φροντίζουμε. Ζητάμε τη συμπαράστασή σας.

Με πολλή αγάπη

π. Ιωάννης Κιμπούκας

 

Δείτε περισσότερα

Εξωτερική Ιεραποστολη #250

Με τη χάρη του Θεού, το τριμηνιαίο περιοδικό μας “Εξωτερική Ιεραποστολή” συμπληρώνει 250 τεύχη απρόσκοπτης και συνεχούς κυκλοφορίας. Στο νέο τεύχος Σεπτεμβρίου

Εξωτερική Ιεραποστολή #249

Κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό τεύχος της Εξωτερικής Ιεραποστολής με νέα και ανταποκρίσεις από 14 ιεραποστολικά κλιμάκια από την Αφρική, την Ασία, την Ωκεανία.