Ευλογία στη θλίψη μας

Αγαπητοί φίλοι της Ιεραποστολής,

Ευχαριστώ πολύ για τη διαρκή αγάπη σας προς την Ιεραποστολή μας και για τα χρήματα που μας στέλνετε, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για μας, ιδίως αυτό τον καιρό. Αυτές τις μέρες κάνουμε κινητοποίηση για να προσελκύσουμε νέους μαθητές για τη Θεολογική μας Σχολή. Έχουμε οργανώσεις μερικές ομάδες για να κατέβουν σε μερικά σχολεία. Δυσκολευόμαστε με τα έξοδα. Με τα χρήματα που μας στείλατε βρήκαμε τη λύση. Ο καλός Θεός να σας ανταποδώσει με τα πλούσια αγαθά Του είτε τα πνευματικά είτε τα επίγεια.

Πριν από ένα χρόνο αρρώστησα με Covid-19 και με επισκεπτόταν ένας γιατρός επί 3 εβδομάδες και πήραμε ένα μεγάλο δάνειο για να πληρώσουμε τον γιατρό. Κάθε μήνα πληρώνω δώσεις από το μισθό μου αλλά ακόμη δεν τελείωσε, γιατί έχω πολλά έξοδα για τα φτωχά και ορφανά παιδιά που φιλοξενώ εδώ και 20 χρόνια στο σπίτι μας, και ακόμη χρωστάω 1.830 ευρώ. Ζαλίστηκα πια! Αν είναι δυνατόν, αδελφοί μου, βοηθήστε με.

Η οργάνωση της νέας Ιεραποστολής μας στη νήσο Βόρνεο προχωράει. Ο π. Πρόχορος θα σας πει λεπτομέρειες για το νέο αυτό ιεραποστολικό άνοιγμα (σελίδα 39).

Σας έχω στην προσευχή μου καθημερινά όλους.

Με σεβασμό,
π. Χρυσόστομος Manalu

Δείτε περισσότερα

Χαιρετισμοί από την Καλκούτα

Γράφει η Νίκη Παπαγεωργίου, Καθηγήτρια Τμ. Θεολογίας Α.Π.Θ. Με την ευλογία του Μητροπολίτη Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνου είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ πρόσφατα

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων