Για ένα νέο κοντέινερ

Αγαπητοί φίλοι της Ιεραποστολής,

Για πολλά χρόνια γευόμασταν την αγάπη του μακαριστού π. Παντελεήμονος Πούλου, ο οποίος μάς έστελνε άφθονα πράγματα, τρόφιμα, εκκλησιαστικά είδη και ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, αλλά ξαφνικά μας έφυγε για την ουράνια βασιλεία τον περασμένο Αύγουστο, για να γεύεται την χαρά και την ευλογία του πανάγαθου Θεού. Όλο το ιερατείο μας και ο χριστιανικός κόσμος για πολλά χρόνια ελάμβαναν τα δώρα της αγάπης του και προπάντων οι τρόφιμοι της Μισσιόνας και ο εργαζόμενος κόσμος.

Στραφήκαμε προς την αγάπη σας, που δεχθήκαμε πολλές φορές στο παρελθόν, και θερμά σας παρακαλέσαμε να μας στείλετε ένα 12μετρο  κοντέινερ με διάφορα είδη, τρόφιμα, εκκλησιαστικά είδη κλπ.

Για ακόμη μία φορά μάς καταπλήξατε και πάλι με τον θερμό ζήλο και την αγάπη που έχετε προς τους μελαμψούς αδελφούς μας. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο οργανώσατε και στείλατε ένα μεγάλο κοντέινερ 25 τόνων με πλούσια ανθρωπιστική βοήθεια για τους ιθαγενείς μας.

Ο άγιος Θεός να ευλογεί πάντοτε το έργο της Αδελφότητας Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής.

Ο Κατάγκας Μελέτιος

Δείτε περισσότερα

Χαιρετισμοί από την Καλκούτα

Γράφει η Νίκη Παπαγεωργίου, Καθηγήτρια Τμ. Θεολογίας Α.Π.Θ. Με την ευλογία του Μητροπολίτη Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνου είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ πρόσφατα

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων