Για ένα νέο κοντέινερ

Αγαπητοί φίλοι της Ιεραποστολής,

Για πολλά χρόνια γευόμασταν την αγάπη του μακαριστού π. Παντελεήμονος Πούλου, ο οποίος μάς έστελνε άφθονα πράγματα, τρόφιμα, εκκλησιαστικά είδη και ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, αλλά ξαφνικά μας έφυγε για την ουράνια βασιλεία τον περασμένο Αύγουστο, για να γεύεται την χαρά και την ευλογία του πανάγαθου Θεού. Όλο το ιερατείο μας και ο χριστιανικός κόσμος για πολλά χρόνια ελάμβαναν τα δώρα της αγάπης του και προπάντων οι τρόφιμοι της Μισσιόνας και ο εργαζόμενος κόσμος.

Στραφήκαμε προς την αγάπη σας, που δεχθήκαμε πολλές φορές στο παρελθόν, και θερμά σας παρακαλέσαμε να μας στείλετε ένα 12μετρο  κοντέινερ με διάφορα είδη, τρόφιμα, εκκλησιαστικά είδη κλπ.

Για ακόμη μία φορά μάς καταπλήξατε και πάλι με τον θερμό ζήλο και την αγάπη που έχετε προς τους μελαμψούς αδελφούς μας. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο οργανώσατε και στείλατε ένα μεγάλο κοντέινερ 25 τόνων με πλούσια ανθρωπιστική βοήθεια για τους ιθαγενείς μας.

Ο άγιος Θεός να ευλογεί πάντοτε το έργο της Αδελφότητας Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής.

Ο Κατάγκας Μελέτιος

Δείτε περισσότερα

Η Ορθοδοξία στην Αιθιοπία

Ευχαρίστησε την Αδελφότητα για την υποστήριξη και την προσφορά εδώ και 60 χρόνια στους πολύπαθους λαούς της Αφρικής και ιδιαίτερα στην χώρα της Αιθιοπίας.

Η Ορθοδοξία στην Ανατολική Ουγκάντα

Ένα νοερό ταξίδι στις εσχατιές της Ανατολικής Ουγκάντας έκαναν οι φίλοι της Αδελφότητας Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της 12ης