Ευχαριστούμε για τα πηγάδια

Αγαπητοί Φίλοι της Ουγκάντας,

Χριστός ανέστη!

Έχουμε τη χαρά να σας πούμε ότι τα δύο πηγάδια, που μας προσφέρατε με πολλή αγάπη, ολοκληρώθηκαν με τη χάρη του Θεού. Τώρα έχουμε νερό και είναι μία μεγάλη ευλογία για εμάς. Δόξα σοι ο Θεός! Το ένα φτιάχτηκε στο χώρο όπου θα γίνει η Εκκλησία και το άλλο σε ένα μέρος του χωριού όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος.

Επειδή εκεί στο χώρο της Εκκλησίας το νερό θα εξυπηρετήσει πολλά έργα όπως κατασκηνώσεις, καλλιέργειες, σχολείο, Εκκλησία, βαπτίσεις κ.τ.λ., είπαμε ότι είναι καλό να βάλουμε μια δεξαμενή ώστε το νερό να συγκεντρωνεται εκεί για ευρεία χρήση!

Όλοι οι ενορίτες και οι κάτοικοι του χωριού είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι και δοξολογουν τον Θεό για αυτή την ευλογία στο χωριό τους.

Όλοι τους σας ευχαριστούν πάρα μα πάρα πολύ και δώρο τους προς εσάς είναι η προσευχή τους, ο Θεός να σας ευλογεί πάντοτε και να σας έχει γερούς και δυνατούς!

Και πάλι σας ευχαριστούμε! Ο Θεός να σας ευλογεί πάντοτε.

π. Αριστοτέλης Asiimwe

Δείτε περισσότερα

Βάπτισμα σε ορθόδοξες κολυμβήθρες

Ὅταν πηγαίναμε σέ Ναούς τῶν ἐνοριῶν, παρατήρησα, ὅτι δέν εἶχαν πουθενά κολυμβήθρες καί πουθενά βαπτιστήρια. Ὅταν βρεθήκαμε σέ βαπτίσεις μᾶς περίμενε μιά

Πάσχα των πιστών

Αγαπητοί φίλοι της Ιεραποστολής, Χριστός ανέστη! Με τη χάρη του Αναστάντος Σωτήρος Ιησού Χριστού, τις ευλογίες της Α.Θ.Μ του Παπά και Πατριάρχη