Η Ορθόδοξη Ιεραποστολή στη Νότια Μαδαγασκάρη

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, στις 10.30 το πρωί, σας προσκαλούμε με χαρά στην πρώτη μας σύναξη με φυσική παρουσία, με καλεσμένο ομιλητή τον π. Πολύκαρπο Αγιαννανίτη από την Ιερά Επισκοπή Τολιάρας της Νότιας Μαδαγασκάρης.

Ο π. Πολύκαρπος έχει εργαστεί ιεραποστολικά στη Μαδαγασκάρη για περισσότερα από 10 χρόνια και πλέον διακονεί ως πρωτοσύγκελλος στα νότια αυτού του νησιού με την ιδιαίτερη πολιτισμική και γεωγραφική φυσιογνωμία. Θα βρεθεί μαζί μας, για να μας ταξιδέψει στα όνειρα και τις αγωνίες των λίγων χιλιάδων Ορθοδόξων της φυλής Μαλαγκάσι.

Στη σύναξη θα παραστεί και ο Επίσκοπος Γκούλου κ. Σίλβεστρος, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό και θα μας ενημερώσει για τις εξελίξεις της Ορθόδοξης Ιεραποστολής στην Ανατολική Ουγκάντα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αίθριο χώρο του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου επί της οδού Μακένζυ Κινγκ. Θα προηγηθεί συνεκκλησιασμός στον Ιερό Ναό και κέρασμα για όλους τους παρισταμένους.

Σας περιμένουμε!

Δείτε περισσότερα

Χαιρετισμοί από την Καλκούτα

Γράφει η Νίκη Παπαγεωργίου, Καθηγήτρια Τμ. Θεολογίας Α.Π.Θ. Με την ευλογία του Μητροπολίτη Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνου είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ πρόσφατα

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων