Μέριμνα αγάπης

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,

Καλή και ευλογημένη η Μεγάλη Τεσσαρακοστή.

Μετά πλείστης χαράς επικοινωνώ μαζί σας, για να σας κάνω γνωστό ότι έλαβα την οικονομική βοήθεια των 4.900 ευρώ. Προορισμός αυτών των χρημάτων είναι οι άμεσες ανάγκες των αδελφών μας. Πρέπει, αν είναι δυνατόν, να κρατήσουμε σε λειτουργία τα πέντε ιατρεία μας. Είναι μια νότα ελπίδας για τους ασθενείς, για τους οποίους η Ορθόδοξη Ιεραποστολή μας μεριμνά συνεχώς. Επίσης, με τη δωρεά σας αυτή ενισχύετε τη λειτουργία των δύο ορφανοτροφείων, αρρένων και θηλέων, για τα οποία οραματίζομαι ένα σπουδαίο μέλλον στην κοινωνία.

Καθημερινά αντιμετωπίζω και το μεγάλο πρόβλημα συσσιτίων για τους ελάχιστους αδελφούς μας. Μεταξύ αυτών υπάρχουν τυφλοί, ανάπηροι, παιδιά, ηλικιωμένοι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πιεστικές ανάγκες επιβίωσης.

Ένα ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που δύναμαι να στείλω από την καρδιά μου στους δωρητές της Αδελφότητας Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής. Αυτή τη συγκίνησή μου δεν την κρύβει το δάκρυ μου. Να είστε όλοι ευλογημένοι.

Το αύριο είναι στα χέρια του Θεού. Ελπίζω η αγάπη Του να μη μας εγκαταλείψει και το θαύμα να συνεχίζεται σε αυτή τη μακρινή χώρα προς δόξαν του παναγίου ονόματός Του και σωτηρία ψυχών.

Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση!

Με αγάπη Χριστού
αδελφή Νεκταρία

Δείτε περισσότερα

Χαιρετισμοί από την Καλκούτα

Γράφει η Νίκη Παπαγεωργίου, Καθηγήτρια Τμ. Θεολογίας Α.Π.Θ. Με την ευλογία του Μητροπολίτη Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνου είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ πρόσφατα

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων