Γίνε πρέσβης της Ιεραποστολής

Σε χώρες ξένες και μακρινές, με γλώσσες άγνωστες και σε φυλές εξωτικές, οι Ορθόδοξοι ιεραπόστολοι εργάζονται για τη διάδοση της Ορθόδοξης Χριστιανικής πίστης μας, για να αγγίξουν και να μεταμορφώσουν ζωές. Με τη δύναμη του ευαγγελίου, εκδαπανώνται καθημερινά για να αλλάξουν τον κόσμο άνθρωπο-άνθρωπο.

Στην ιερή αυτή προσπάθειά τους, σταθερός συνεργός τους στέκει από το 1963 η Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής. Με την έκδοση του τριμηνιαίου περιοδικού μας σε δύο γλώσσες, με την οργάνωση 8 και πλέον διαλέξεων για την Ιεραποστολή κάθε χρόνο, με τη δραστηριοποίηση στον παγκόσμιο ιστό μέσω των ιστοτόπων και των κοινωνικών δικτύων, με τη διακίνηση άλλων εντύπων, προσπαθούμε να μεταφέρουμε τα βιώματα, τις εμπειρίες, τα προβλήματα και τις ανάγκες των ιεραποστόλων μας στο ελληνικό (και όχι μόνο) κοινό.

Στο έργο αυτό σάς θέλουμε συνοδοιπόρους. Τώρα μπορείτε κι εσείς να δηλώσετε συμμετοχή και να γίνετε “πρέσβεις της Ιεραποστολής” στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Αφιερώστε μερικές ώρες κάθε μήνα, για να μεταδώσετε το μήνυμα της Ιεραποστολής στους φίλους και τους γνωστούς σας.

  • Διανείμετε το περιοδικό μας στην ενορία, το σχολείο, την ομάδα ή τον οργανισμό σας.
  • Δημοσιεύστε άρθρα για την Ιεραποστολή στα έντυπα και τους ιστοτόπους της ομάδας σας.
  • Διοργανώστε εκδηλώσεις για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στους χώρους σας ή προσκαλέστε μας να σας μιλήσουμε.

Αν κι εσείς ενδιαφέρεστε να κάνετε γνωστό το έργο της Ιεραποστολής στους γύρω σας, μη διστάσετε. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και αποστείλτε την. Άμεσα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να σας καλωσορίσει στο πρόγραμμα των “πρέσβεων”.

Γιατί όλοι μας μπορούμε να κάνουμε κάτι για την Ιεραποστολή.

Δείτε περισσότερα

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων