Ο Άγγελος Αναστασιάδης στο Charity Idols για την Εξωτερική Ιεραποστολή

Τo Charity Idols είναι ένας σύγχρονος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που με κίνητρο την κοινωνική ευαισθησία συλλέγει αθλητικά αναμνηστικά, προσωπικά αντικείμενα επωνύμων και άλλα αγαθά, τα οποία στη συνέχεια εκτίθενται προς πώληση σε διαδικτυακές δημοπρασίες. Το προϊόν της δημοπρασίας διατίθεται στους φιλανθρωπικούς οργανισμούς που επιλέγει να ενισχύσει ο δωρητής των αγαθών αυτών.

Ο κορυφαίος Έλληνας παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαριστής και νυν προπονητής κ. Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε να διαθέσει είδη από την αθλητική και προπονητική του καριέρα, η οποία τον ανέδειξε πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδος, για να ενισχύσει το έργο της Ορθόδοξης Εξωτερικής Ιεραποστολής. Τον ευχαριστούμε ολόθερμα για την κίνησή του αυτή με την οποία εκφράζει το ενδιαφέρον και την αγάπη του για τον αγώνα των Ορθόδοξων ιεραποστόλων. Ευχόμαστε να βρει και άλλους μιμητές, ώστε και το ελληνικό κοινό να ευαισθητοποιείται αλλά και ο σκοπός της Εξωτερικής Ιεραποστολής να ενισχύεται, προς δόξα Θεού και σωτηρία ψυχών.

Δείτε τη σελίδα του Άγγελου Αναστασιάδη στο Charity Idols

anastasiadis2

Δείτε περισσότερα

Εξωτερική Ιεραποστολη #250

Με τη χάρη του Θεού, το τριμηνιαίο περιοδικό μας “Εξωτερική Ιεραποστολή” συμπληρώνει 250 τεύχη απρόσκοπτης και συνεχούς κυκλοφορίας. Στο νέο τεύχος Σεπτεμβρίου

Εξωτερική Ιεραποστολή #249

Κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό τεύχος της Εξωτερικής Ιεραποστολής με νέα και ανταποκρίσεις από 14 ιεραποστολικά κλιμάκια από την Αφρική, την Ασία, την Ωκεανία.