Έκδοση Ιερών Βιβλίων

Χριστός Ανέστη!

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, επιτρέψατέ μου αφού προηγουμένως απευθύνω προς εσάς και την αγαπητή Αδελφότητα τις αναστάσιμες ευχές, όπως σας ενημερώσω όσο αφορά για την έκδοση της Καινής Διαθήκης στα Σουαχίλι. Μετά από έρευνα εδώ στο Dar es Salaam βρήκαμε αντίτυπο που εκδόθηκε από την Βιβλική Εταιρεία στην τιμή των 2,5€ ενώ στην Ελλάδα τιμάται 4€. Εάν λοιπόν συμφωνείτε μπορείτε να μας αποστείλετε το ανάλογο χρηματικό ποσό για την προμήθεια ικανού αριθμού αντιτύπων Καινής Διαθήκης στα Σουαχίλι τα οποία θα μοιράσουμε σε Ορθόδοξες οικογένειες.

Επίσης μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα εκτυπώσουμε στα Σουαχίλι το σχετικό πρόλογο στον οποίο θα φαίνεται ότι η Καινή Διαθήκη προσφέρεται από την Ιερά Μητρόπολη Ειρηνουπόλεως του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και επιπλέον ότι είναι χορηγία και προσφορά της υμετέρας Ιεραποστολικής Αδελφότητος.

Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω για τον κόπο και τα έξοδα έκδοσης Θείας Λειτουργίας του Ιωάννου Χρυσοστόμου στα Σουαχίλι από την Αδελφότητά σας, για τον κόπο και τα έξοδα.

Επί τούτοις εύχομαι όπως το φως του Αναστάντος Κυρίου φωτίζει πάντας υμάς και χαρίζει πλουσία την ιεραποστολική καρποφορία στην υμετέρα Αδελφότητα.

 

Διατελώ μετά Αναστασίμων εγκαρδίων ευχών

†Ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως Δημήτριος

 

Μικρό σχόλιο: Πιστεύουμε ότι είναι σημαντική συμβολή στο έργο της Ορθοδόξου Ιεραποστολής η έκδοση και αποστολή λειτουργικών κεικένων και ορθοδόξων βιβλίων για την πνευματική οικοδομή των Ορθοδόξων. Γι’ αυτό αναλάβαμε την έκδοση της Θείας Λειτουργίας και της Καινής Διαθήκης στα Σουαχίλι, τοπική γλώσσα που ομιλείται στην Τανζανία.

Δείτε περισσότερα

Χαιρετισμοί από την Καλκούτα

Γράφει η Νίκη Παπαγεωργίου, Καθηγήτρια Τμ. Θεολογίας Α.Π.Θ. Με την ευλογία του Μητροπολίτη Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνου είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ πρόσφατα

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων