Τα ορφανά της Busoga αναμένουν τη βοήθειά μας

ug3.jpg

Αγαπητοί αδελφοί,

Χαίρετε εις το όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού! Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι λάβαμε το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ, που μας στείλατε για σίτηση των πτωχών παιδιών.

Ευχαριστούμε θερμότατα την Αδελφότητα και τους φίλους μας εκεί στην Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα, που υποστηρίζουν τα έργα του Κυρίου εδώ στα ανατολικά της Ουγκάντας.

Έχουμε ορφανά και πτωχά παιδιά που επιθυμούν να πηγαίνουν στο σχολείο, αλλά τους έχουμε σε αναμονή, διότι δεν μπορούμε μόνοι μας χωρίς την πολύτιμη βοήθειά σας.

Σας ενημερώνω επίσης, ότι στις 23 Οκτωβρίου, μνήμη του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου γιορτάσαμε την “Ορθόδοξη Γιορτή των Παιδιών”. Μας επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ιωνάς και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία με πέντε ιερείς και τρείς διακόνους. Αφιερώσαμε εκείνη την ημέρα στα μικρά παιδάκια και μαζεύτηκαν πολλά από τις γύρω κοινότητες για να νιώσουν την Ορθοδοξία μέσα τους.

Εύχομαι ο Θεός να ευλογεί πάντοτε εσάς, τους συνεργάτες σας και τις οικογένειες σας. Σας έχουμε πάντα στις καθημερινές μας προσευχές. Αμήν.

π. Στέφανος Lunagula
Αρχιερατικός επίτροπος

Δείτε περισσότερα

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων