Δύο νέα πηγάδια στο Γκούλου

Χριστός ανέστη!

Ευχαριστούμε τον παντοδύναμο Θεό και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την απέραντη αγάπη σας προς το ιεραποστολικό μας έργο και συγκεκριμένα για τη δωρεά που λάβαμε για την κατασκευή πηγαδιών, λόγω της δυσκολίας που υπάρχει στις κοινότητές μας για πρόσβαση σε πόσιμο νερό.

Θέλουμε με πολλή χαρά να σας ενημερώσουμε ότι το έργο προχώρησε με μεγάλη επιτυχία και έγιναν δύο πηγάδια, ένα στην περιοχή Omoro στην ενορία του Αγίου Αντωνίου και ένα στην περιοχή Karamoja.

Η χαρά και η ανακούφιση των μαμάδων που δεν θα κάνουν χιλιόμετρα δρόμου για να πάρουν είκοσι λίτρα νερού και τα χαμόγελα των παιδιών όλα εκφράζουν δοξολογία προς τον Θεό και ευγνωμοσύνη προς τους ανθρώπους πίσω από αυτό το έργο. Από καρδιάς λέμε: Ευχαριστούμε πολύ! Αρουό Ματέκ! Σας στέλνουμε και φωτογραφικό υλικό για να μοιραστείτε κι εσείς τη χαρά μας. (σελίδες 23-25)

Οι εργασίες καθυστέρησαν, αφενός γιατί περιμέναμε την ξηρασία για να φτάσει στα κατώτερα επίπεδα ο υδροφόρος ορίζοντας και αφετέρου γιατί στην περιοχή μας δεν υπάρχουν πολλές εταιρείες που εκτελούν τέτοια έργα και ήταν απασχολημένοι αλλού.

Ο Γκούλου και Βορείου Ουγκάντας Νεκτάριος

Δείτε περισσότερα

Ένας ακόμα τόπος μαρτυρίου

«Μετά τη σφαγή 17 αμάχων από την CODECO στο Djugu, τρομοκράτες της ADF σκότωσαν ανελέητα με τη σειρά τους 11 Κονγκολέζους στο

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων