Η Ελληνίδα μοναχή στην Ινδία που σώζει τα παιδιά του δρόμου
This page is also available in

This page is also available in English

Στο χωριό Κρικιλάν της Κεντρικής Ιάβας, 33 Ορθόδοξοι πιστοί χτίζουν μόνοι τους μια εκκλησία με τούβλα και άμμο από το ποτάμι. Η κατασκευή έχει σταματήσει λόγω οικονομικών δυσκολιών και ζητούν την υποστήριξη και τις προσευχές μας.

Την παραμονή των Αγίων Αποστόλων, ο π. Τιμόθεος από την Ινδονησία υποδέχτηκε νέα ολοφώτεινα μέλη στην Ορθόδοξη Εκκλησία, τελώντας το μυστήριο του βαπτίσματος.

Ο π. Μεθόδιος Sri Gunarjo περιγράφει τις τελευταίες εξελίξεις του ιεραποστολικού έργου στην Κεντρική Ιάβα της Ινδονησίας: δεκαέξι Μουσουλμάνοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την Ορθοδοξία, τρεις βαπτίστηκαν, και η ετήσια κατασκήνωση ολοκληρώθηκε με εβδομήντα συμμετέχοντες, έξι εκ των οποίων ετοιμάζονται να γίνουν κατηχούμενοι!

Δείτε τη συγκινητική συνέντευξη του νέου Επισκόπου Κισούμου Φιλίππου για την ιεραποστολή στη δυτική Κένυα, τις μεγάλες ανάγκες, την εισπήδηση της ρωσικής εκκλησίας και την παράκλησή του προς τους Έλληνες

Οι ορθόδοξοι κληρικοί στην Ινδονησία συνεχίζουν με έργα υποδομής, ανακαινίζοντας ιερούς ναούς στην Κεντρική και Ανατολική Ιάβα. Ο π. Μεθόδιος ζητά βοήθεια για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του Αγίου Φανουρίου, ενώ ο π. Τιμόθεος επιδιώκει την κατασκευή στέγαστρου για την προστασία των πιστών από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ανταπόκριση από την πρώτη επίσκεψη του Επισκόπου Τζούμπας Κωνσταντίνου στην Ελλάδα