Μπορούμε να στηριζόμαστε σε σας;

Τους τελευταίους 12 μήνες, 1461 φίλοι της Ιεραποστολής στήριξαν τον κηρυκτικό και φιλανθρωπικό αγώνα της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε όλο τον κόσμο. Ευχαριστούμε για αυτό!

Χωρίς τη δική σας βοήθεια, η Ορθόδοξη Ιεραποστολή δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει. Οι ιεραπόστολοι δεν θα μπορούσαν να ταξιδέψουν σε απόμακρες περιοχές, να επιβλέψουν τη λειτουργία σχολείων, να οργανώσουν θεολογικά σεμινάρια, να λειτουργήσουν κλινικές. Χωρίς τη δική σας συνδρομή, τα συσσίτια για τους φτωχούς και οι εκπαιδευτικές υποτροφίες θα ήταν παρελθόν. Χωρίς τη δική σας αγάπη, ο λόγος του Θεού δεν θα μπορούσε σήμερα να φτάσει σε μέρη που ποτέ πριν δεν είχε ακουστεί.

Όλες αυτές οι προσπάθειες δημιουργούν συχνά οικονομικές απαιτήσεις συνεχείς και πιεστικές. Θα ήταν μεγάλη ανακούφιση για μας, αν μπορούσατε να μας στηρίξετε με μια μηνιαία συνδρομή από 10 €.

Επιλέγοντας το ποσό που σας βολεύει και τη χώρα που θέλετε να υποστηρίξετε, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι το έργο της Ορθόδοξης Εξωτερικής Ιεραποστολής στα έθνη θα βρει στο πρόσωπό σας ένα σταθερό συμπαραστάτη.

Εγγραφείτε τώρα και βοηθήστε περισσότερους ανθρώπους να γνωρίσουν το Χριστό!

Αν θέλετε να αλλάξετε ή να καταργήσετε μια συνδρομή, μπορείτε να το κάνετε οποτεδήποτε.

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων