Εκδόσεις

Εδώ και 560 χρόνια, η Καινή Διαθήκη παραμένει το αδιαμφισβήτητο best seller παγκοσμίως. Δισεκατομμύρια αντίτυπα έχουν τυπωθεί και μόνο κατά το έτος 2014 εκατομμύρια οικογένειες απέκτησαν για πρώτη φορά την πρώτη τους Βίβλο.

Πάσα γραφή θεόπνευστος, και ωφέλιμος προς διδασκαλίαν, προς ελεγμόν, προς επανόρθωσιν, προς παιδείαν την εν δικαιοσύνη…
-Β΄ Προς Τιμόθεον, 3:16

Η Αγία Γραφή είναι ο αποθησαυρισμένος λόγος του Θεού, αιώνιο τεκμήριο της αποκεκαλυμμένης αλήθειας, μέσα από το οποίο γνωρίζουμε το Θεό και καλούμαστε να ζήσουμε μαζί Του.

Για το λόγο αυτό, οι έντυπες εκδόσεις της Αγίας Γραφής είναι αναντικατάστατο εφόδιο για το δύσκολο έργο των Ορθοδόξων ιεραποστόλων. Στις απέραντες σαβάνες και στέπες, χωριά και πόλεις αυτής της γης, τα πάντοτε ελάχιστα στελέχη της Ορθόδοξης Ιεραποστολής μοιράζουν αντίτυπα της Αγίας Γραφής σε εκατοντάδες φυλές του κόσμου, αφήνοντας έτσι τη χάρη του Θεού να ενεργήσει μυστικά στις ψυχές μέχρι την επόμενη επίσκεψή τους.

Κάθε χρόνο, τα ιεραποστολικά μας κλιμάκια φροντίζουν να προμηθεύονται κατάλληλες μεταφράσεις της Αγίας Γραφής και να τα διανέμουν στους νεοφώτιστους αδελφούς μας, σαν ανεκτίμητο οδηγό ζωής. Όταν μάλιστα δεν υπάρχουν ορθόδοξες μεταφράσεις στην τοπική γλώσσα, οργανώνουν οι ίδιοι τη μετάφρασή τους.

Τώρα μπορείτε κι εσείς να ενισχύσετε το μεγάλο αυτό έργο. Μόνο με 2,50 ευρώ μπορείτε κι εσείς να κάνετε το πιο πολύτιμο δώρο σε μια Ορθόδοξη οικογένεια.

20150502_132954

Δωρεά Καινής Διαθήκης

  • 0,00 €

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων