Ένα γάργαρο δώρο

Αγαπητοί φίλοι της Ιεραποστολής,

Εν πρώτοις, για πολλοστή φορά επιθυμώ από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την αμέριστη υλική, ηθική μα κυρίως προσευχητική συμπαράστασή σας στο ιεραποστολικό έργο της Ιεράς Μητρόπολεώς μας. Θερμώς ευχαριστώ την αγάπη σας και για την ευγενή δωρεά σας ύψους 7.500 ευρώ προς τη Μητρόπολή μας για κάλυψη των πολλών λειτουργικών αναγκών συντήρησης και συνέχισης του ιεραποστολικού μας έργου σε αυτή τη γόνιμη ιεραποστολική επαρχία του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Με την παρούσα επιστολή μου, θέλω επίσης να ζητήσω τη συνδρομή σας για την ανόρυξη ενός πηγαδιού στο χωριό Εμπρεμάι της Γκάνας. Στο χωριό αυτό, μόλις ολοκληρώσαμε την κατασκευή ενός νέου δημοτικού σχολείου, που θα προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση στα παιδιά της περιοχής, που ειδάλλως πιθανότατα θα έμεναν αμόρφωτα. Το κτηριακό συγκρότημα είναι έτοιμο, χρειάζεται όμως να κάνουμε μία γεώτρηση, για να αποκτήσουν οι μαθητές πρόσβαση σε πόσιμο νερό. Το συνολικό κόστος ανόρυξης και εξοπλισμού ανέρχεται στις 4.000 ευρώ.

Γνωρίζω πως οι οικονομικές συνθήκες είναι εξαιρετικά δυσμενείς και πολλές φορές απαγορευτικές. Όμως, αντλώντας θάρρος από τη δική σας αγάπη για την Ιεραποστολή, ευελπιστώ στη θετική σας ανταπόκριση στο αίτημά μας για βοήθεια στα μικρά παιδιά του σχολείου.

Με την εν Χριστώ αγάπη,
†Ο Άκκρας Νάρκισσος

Δείτε περισσότερα

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων