Άγιο Πάσχα στην Καλκούτα

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί μου,

Χριστός Ανέστη! Εύχομαι το Φως της Αναστάσεως του Κυρίου μας να καταυγάζει τις ψυχές όλων και η χαρά Του να πληροί τις καρδιές μας. Προσεύχομαι η ειρήνη Του να επικρατήσει στη Γη.

Ευχαριστώ για τη νέα δωρεά της Αδελφότητας Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής για τις άμεσες ανάγκες των δύο Ορφανοτροφείων μας, θηλέων & αρρένων. Όπως γνωρίζετε αυτά τα παιδάκια τα μαζέψαμε από τους δρόμους. Μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε περισσότερα κάτω από τη φροντίδα της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Σας ζητώ συγνώμη που αδυνατώ να στέλνω συχνότερες ενημερώσεις. Το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ ασθενής.

Εδώ λοιπόν, δόξα τω Θεώ, ήταν όμορφα τη Μ. Εβδομάδα και το Άγιο Πάσχα. Απλά και κατανυκτικά… Μέχρι και την Μ. Παρασκευή είχαμε ακολουθίες στον Ιερό Ναό του Ορφανοτροφείου, αλλά τη βραδιά της Αναστάσεως πήγαμε όλοι στην Καλκούτα να συνεορτάσουμε στον Ελληνικό Ιερό Ναό του Σωτήρος μας Ιησού Χριστού.

Κατόπιν το μεσημέρι του Αγίου Πάσχα είχαμε κοινό γεύμα στο Ορφανοτροφείο. Κουράστηκα αρκετά με τις ετοιμασίες και το συντονισμό, αλλά τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών είναι η μεγάλη ανταμοιβή μου. Με αυτά τα λίγα και με πολλή αγάπη σάς αφήνω. Ο Θεός να σας έχει πάντοτε καλά. Θερμές πασχαλινές ευχές, αγάπη και ευχαριστίες σε όλα τα μέλη της Αδελφότητας.

Αδελφή Νεκταρία

Δείτε περισσότερα

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων