Στηρίξτε ένα μελλοντικό ιεραπόστολο

Ο Δημήτριος είναι 27 χρονών και κατάγεται από την Ουγκάντα. Είναι Ορθόδοξος από την παιδική του ηλικία και μετά από πολλή σκέψη αποφάσισε να αφιερώσει τον εαυτό του στον Κύριό μας Ιησού Χριστό. Για να εφοδιαστεί πιο κατάλληλα για τον υψηλό σκοπό της Ιεραποστολής, επέλεξε να εγγραφεί στη Θεολογική Σχολή του Ορθοδόξου Πανεπιστημίου του Κονγκό, ενός αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού ιδρύματος της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Κινσάσα.  Δεκάδες παιδιά σαν το Δημήτρη σπουδάζουν στη σχολή αυτή, η οποία προετοιμάζει τους αυριανούς εργάτες της Ιεραποστολής στην αχανή αυτή χώρα της Κεντρικής Αφρικής αλλά και σε άλλες χώρες της Μαύρης Ηπείρου.

Sponsee

Τώρα, με το πρόγραμμα της Εκπαιδευτικής Υιοθεσίας, δίνεται και σε εσάς η δυνατότητα να στηρίξετε ένα μελλοντικό Ιεραπόστολο, ώστε να μπορέσει να σπουδάσει. Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα, αναλαμβάνετε τη στήριξη ενός πρωτοετούς φοιτητή της Θεολογίας για πέντε χρόνια με το ποσό των 250 € ετησίως. Με το βοήθημα αυτό θα καλύψετε μέρος των ακαδημαϊκών του εξόδων, ενώ παράλληλα θα του εξασφαλιστεί στέγη, σίτηση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Έτσι, θα βάλετε τις βάσεις, ώστε μετά από μερικά χρόνια η Ορθόδοξη Ιεραποστολή να αποκτήσει έναν ακόμη εργάτη που θα πορευθεί στην απεραντοσύνη της αφρικανικής ηπείρου και θα αναγγείλει στον κόσμο την αγάπη του Χριστού.

Βοηθήστε κι εσείς ένα μελλοντικό ιεραπόστολο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Δείτε περισσότερα

Χαιρετισμοί από την Καλκούτα

Γράφει η Νίκη Παπαγεωργίου, Καθηγήτρια Τμ. Θεολογίας Α.Π.Θ. Με την ευλογία του Μητροπολίτη Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνου είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ πρόσφατα

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων