Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας

Αγαπητοί μου αδελφοί,

Χαίρετε εν Κυρίω!

Το Φεβρουάριο αναχώρησε ακτοπλοϊκώς για το Κονακρύ, πρωτεύουσα της Γουινέας, ένα εμπορευματοκιβώτιο, γεμάτο με συγκομιδή αγάπης για το λαό αυτό της δυτικής Αφρικής. Η φόρτωση έγινε από εθελοντές συνεργάτες της νεοσύστατης Ιεράς Μητροπόλεως Γουινέας.

Ανάμεσα στα ποικίλα αγαθά που στάλθηκαν στη Γουινέα, ήταν και ένα πενηνταθέσιο λεωφορείο, προσφορά αγάπης της Αδελφότητας Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής, το οποίο προορίζεται να εκτελεί υπεραστικά δρομολόγια στο εσωτερικό της χώρας, ώστε να καλύπτει τις ιεραποστολικές ανάγκες.

Η Ιεραποστολή κάνοντας τα πρώτα της βήματα στη Γουινέα, καλείται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα και τις προσδοκίες των αυτοχθόνων αδελφών μας για πνευματική και υλική στήριξή τους.

Ευγνωμονώ την Αδελφότητά σας, που μου συμπαρίσταται οικονομικά κατα τη διάρκεια της ταπεινής μου διακονίας στις Ι. Μητροπόλεις Ζιμπάμπουε, Άκκρας και πρόσφατα στην Ι.Μ Γουινέας, η οποία περιλαμβάνει τις χώρες Γουινέα, Σιέρρα Λεόνε, Λιβερία, Γουινέα Μπισάου, Γκάμπια, Σενεγάλη και Πράσινο Ακρωτήρι. Ευχαριστώ επίσης εγκάρδια και τους δωρητές σας, οι οποίοι ενίσχυσαν σημαντικά από το υστέρημα τους το ιεραποστολικό έργο.

Με αγάπη Χριστού,
† Ο Γουινέας Γεώργιος

Δείτε περισσότερα

60 χρόνια μετά: Εκδήλωση μνήμης Αγίων Ιεραποστόλων